Moms visas:

info@pyzzelbox.se

Våra kurser

Förutom vårt stora utbud av pyssel- och hobbyprodukter erbjuder vi löpande kurser i scrapbooking och professionell presentinslagning i Överkalix och andra orter i landet – både för privatpersoner och företag. Heivi, som håller i kurserna, har över 30-årig erfarenhet av presentinslagning och har även varit butikschef på en av de finaste presentbutikerna i Uppsala.

Pris

Standardpris per kurs är 595 kronor och då ingår allt material som används under tillfället. Du får självklart ta med hem det du har skapat på kursen. Vi har också en separat kurs där man får hjälp att slå in egna paket för 295 kronor och då räknas materialkostnaden separat. Kurserna pågår som standard i fyra timmar men kan bli något längre om det behövs – så att alla hinner med att göra klart sina saker och får den hjälp de behöver!

Tid/Plats

Vi kommer gärna och håller kurser på andra orter vid önskemål, då för minst tio stycken deltagare. Kontakta oss i så fall för en offert med ert önskade datum och ort, samt med information om ni har egen lokal eller inte. reseersättning tillkommer.

Anmälan

Titta gärna i vårt kursutbud i scrapbooking och professionell presentinslagning och kontakta oss via info@pyzzelbox.se eller via vårt kontraktformulär med en intresseanmälan för den kurs du skulle vilja gå på. När tillräckligt många har anmält sig till en viss kurs kommer vi att kontakta dig med ett datumförslag. Du kan också prenumenera på vårt nyhetsbrev för att få information om inplanerade kurser.

Betalning

Betalning för kursen ska ske senast 7 dagar dagar före kursen börjar via vårt hemsidan. Du väljer ut vilken kurs och vilket datum passar bäst för dig och bokar/ köper via webshoppen.  Kontakta oss i god tid om du skulle få förhinder så att vi kan boka in dig på ett annat datum.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: