Moms visas:

info@pyzzelbox.se

Kurser i presentinslagning

Lär dig att slå in lyxiga paket på våra kurser i professionell presentinslagning! Utbildningsmaterial i form av papper, band och snören ingår i kursavgiften på kurs 1–3. Du kan läsa mer om hur du anmäler dig med mera under Allmän kursinformation.

 

Steg 1 – Grundkurs (495:-)

I vår grundkurs får du lära dig grunderna i hur man slår in paket. Vi går bland annat igenom:
– olika material (olika typer av papper) och deras egenskaper
– grundläggande tekniker för hur man mäter och får pappret att räcka längre
– grundläggande inslagningstekniker
– hur man kan dekorera paketen och göra dem mer personliga

 

Steg 2 – Påbyggnadskurs (595:-)

När du har fått grunderna i presentinslagning och övat en del passar vår påbyggnadskurs perfekt. Här får du lära dig lite mer avancerade inslagningstekniker som till exempel hur man kan slå in runda askar/burkar, olika flaskor samt vika sin egna presentpåse. Du får även lära dig att göra fina rosor, rosetter, flugor med mera av sidenband.

 

Steg 3 - Förädlingskurs (595:-)

Vi rekommenderar att man har gått de första två stegen innan man påbörjar den här kursen. Här får du lära dig att göra en enkel och fin presentkartong själv, en vinflaska med en klänning eller kavaj samt paket som ser ut som väskor. Vi går också igenom hur man gör en snedvikning eller fiskbensvikning på ett paket.

 

Inslagningskurs med egna paket (295:-)

Ta med upp till fem stycken presenter som du vill slå in och få hjälp att göra riktigt snygga och proffsiga inslagningar som garanterat imponerar på mottagaren! Du slår in paketen med hjälp av Heivi som ger tips och visar hur man kan göra. Du får med dig både fina paket och nya lärdomar och inspiration. Materialkostnader tillkommer till kursavgiften.

 

Exempel på inslagningar som vi har gjort – och som du också kan lära dig att göra genom våra kurser:

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: