Moms visas:
  •   018-47 00 007

Om oss

Varmt välkommen till Pyzzelbox! Vårt mål är att vara en pysselaffär för alla – både för den redan invigde pysselfantasten och för den som bara vill prova på. Här samlar vi alla pysselvaror man kan tänkas behöva och hoppas kunna ge dig inspiration till att skapa!

Pyzzelbox startade 2018 som ett samarbete mellan Heivi, Tina och Heli, men visionen att starta en pysselbutik på nätet växte fram under många år hos Heivi och Tina.

Heivi har jobbat med presentinslagning i över 30 år och har varit butikschef i en av de finaste presentbutikerna i Uppsala. När hon bestämde sig för att starta eget företag var efterfrågan stor på fina presentinslagningar och inslagningskurser, och idag fortsätter samarbetet med butiken där kunderna kan beställa specialinslagningar av sina paket. Heivi har också ett stort intresse för mat och är grundaren till Estlands största matportal.

Tina, som är kollega till Heivi sedan 2003, har jobbat som textilslöjds- och hemkunskapslärare sedan 1997, varit matfotograf samt skrivit flera kokböcker. Du kan hitta flera av hennes fina alster som beställningsvaror i webshopen: album, lådor, kort, kalendrar, almanackor, receptböcker med mera.

Heli är en grafisk designer och fotograf med ett stort intresse för traditionella hantverk av naturmaterial. Hennes tenntrådssmycken går också att beställa på hemsidan.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!

 

Med varma hälsningar

Heivi

Tina

Heli

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: