Temadagar med Pyzzelbox - Tisdag: Album

Vår fysiska butik i Uppsala har börjat med temadagar!
Detta innebär att personalen valt tema för dagen och skapar allt inom temat. Personalen lär sig ännu om materialen och står med öppna armar för er kunder som vill komma in och prova/lära sig. Ni kunder har möjlighet att komma in under butikens ordinarie öppettider och pyssla med personalen och andra kunder!

Pyzzelbox uppdaterar sina temadagar veckovis och mer information om schemat kommer finnas på hemsidan här.

Dagens tema var album. Jag har aldrig gjort ett eget album, bok, eller block förut så det var extra spännande! Stegen var förvånandsvärt enkla och instruktionerna tydliga, dock gjorde jag några enstaga fel på vägen men de var enkla att rädda.

Här kommer foton på resultatet:

Heivi gjorde ett fotoalbum inklätt med handgjort loktapapper i rött och guld. Sidorna inuti är av grå fotokartong och är skyddade med genomskinligt diamantpapper. Albumet är ihopbundet med guldfärgat satinband.

 

Jag ville göra ett eget akvarellblock. Albumet är inklätt med japanskt chiyogamipapper, och sidorna är akvarellpappret Britannia från Hahnemühle. Sidorna är också skyddade med genomskinligt diamantpapper - det är extra smart om man ska arbeta med till exempel guasch, som har en tendens att bli rätt tjock och kladda. Albumet är, likt Heivis, inbundet med guldfärgade satinband.

Helt otroligt att jag lyckades knåpa ihop detta akvarellblock helt själv. Det är mycket lättare än vad man tror, och resultatet blev underbart! Det är så mycket mer personligt att göra ett eget block/album än att köpa färdiga i butiken.

Om du vill göra ett eget album kan du kontakta Pyzzelbox via e-mail och boka in din egna temadag hos oss!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: