Röd låda med dekorationer av loktapapper och kräppapper

Du har väl inte missat våra högkvalitativa kräppapper i serien "Classic" från anrika Cartotecnica Rossi i Italien? Eftersom pappret är så tjockt (144 g/m²) samt har väldigt hög stretchbarhet (upp till 260 procent) passar det helt perfekt till att tillverka blommor av utan att de går sönder, vilket många andra tunnare kräppapper tyvärr tenderar att göra. Du kan välja mellan 48 härliga nyanser i sortimentet.

Här nedan kommer lite inspiration från Tina som har tillverkat söta vallmoblommor av rött papper 160 g samt grönt och blå kräppapper från Classic-serien. Blommorna har hon sedan använt för att dekorera en snygg handtillverkad låda i rött.

Grunden till lådan är framställd av tjock grå kartong som är iklädd med samma röda loktapapper som Tina använde till vallmoblommorna. Insidan av kartongen är dekorerad med ett vallmomönstrat dekorationspapper från populära Rossi i Italien. Andra dekorationer Tina har använt sig av till lådan är antikguldfärgade metallhörn och dekorationsnitar samt metalldekorationer på sidorna och en kedja som stöttar upp locket när det är öppet.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: