Bullet journaling med Leuchtturm1917

Har du testat bulletjournaling – ett enkelt, roligt och kreativt sätt att organisera din vardag i en anteckningsbok? Det är verkligen något för alla som älskar att planera, skriva listor och att se tillbaka på roliga minnen. I vår webbshop kan du köpa en mängd olika anteckningsböcker för alla smaker, men en av våra favoriter som passar extra bra för just bullet journaling är anteckningsböckerna från Leuchtturm1917. De finns i massor av snygga färger och flera olika storlekar och varianter – med prickade sidor, linjerade sidor eller helt tomma sidor om man helst vill ha det!

Ett exempel på hur en sida i en bullet journal kan se ut (foto: @SleepyBujo på Instagram):

Bullet journaling lanserades av Ryder Carroll 2013 genom en video på YouTube där han förklarade steg för steg hur bullet journaling går till. Idag använder mängder av människor denna smarta teknik och har satt sin egen personliga prägel på det. Söker man på bullet journaling på YouTube kan man få massor av spännande inspiration, men här är originalfilmen av Ryder Carroll från 2013 som är väldigt pedagogisk:

Här nedan kommer en annan video om grunderna i bullet journaling som är superbra:

En urval av alla snygga färger som finns att välja på i den snygga anteckningsbokserien från Leuchtturm1917 (foto: Leuchtturm1917):

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: