Pralin fylld med hasselnöt och mandelkräm.
På piemontesisk dialekt uttalas det "Bunet" och det är en skeddessert av gammal tradition, tillagad med samma ingredienser som används av vår Maître för att skapa fyllningen av denna läckra pralin täckt av mörk choklad.
INGEDIENSER:
- 26% mörk choklad (kakao min. 50% - kakaomassa, socker, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, naturlig vaniljsmak);
- MJÖLKCHOKLAD 26% (kakao min.31% - socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: SOJAlecitin och solroslecitin, naturlig vaniljsmak);
- HASSELNÖT och MANDELKRÄM 16% (Socker, rostade HASSELNÖTTER 27%, bittera mandlar 15%
- JORDNÖTSOLJA,
- kakao och magert kakaopulver,
- emulgeringsmedel: SOJAlecitin, naturligt smakämne),
- MJÖLKKRÄM (socker, icke-hydrerade vegetabiliska oljor och fetter (olja solrosfrön, kokosnötolja, kakaosmör),
- skummat MJÖLKPULVER [12%],
- VASSLEPULVER,
- emulgeringsmedel: SOJAlecitin, smakämnen),
- vit choklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, emulgeringsmedel: solroslecitin, naturlig vaniljsmak - kakaomin.25%),
- HASSELNÖTspasta 6%,
Kan innehålla spår av:
- Pistaschmandlar,
- ägg
- spannmål som innehåller gluten
Näringsvärde (100 g):
- Energi - 2345 kJ /562 kcal
- Fett - 37 g
- - varav mättat fett - 17 g
- Kolhydrat - 49 g
- - varav sockerarter - 47 g
- Protein - 6,6 g
- Fibrer - 2,1 g
- Salt - 0,5 g